Onze deskundigen

Adviesgroep Mens & Werk bestaat uit 12 deskundige zelfstandige ondernemers die per 1 januari 2010 hun krachten hebben gebundeld. Dat betekent dat zij vanuit zelfstandigheid tezamen een breed pakket van diensten aanbieden op het gebied van gezondheid, veiligheid en welzijn.

Alle 12 deskundigen hebben veel ervaring opgedaan bij arbodiensten en/of andere organisaties en hebben dan ook veel te bieden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze alle 12 goed draaiende zelfstandige ondernemingen hebben weten op te bouwen.  Door kennis en ervaring te bundelen, kunnen de 12 deskundigen nog meer voor u betekenen!

Wilt u meer weten over De Adviesgroep Mens & Werk, neem gerust contact op met 1 van de 12 deskundigen en wij komen graag een keer bij u langs.

Arbeidsomstandigheden & Veiligheid

Egbert van der Waal

Arbeidshygiënist en Hoger Veiligheids-kundige 

Egbert heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsomstandigheden. Naast Risico-Inventarisaties en - Evaluaties (RIE) heeft hij vele projecten gedaan op het gebied van giftige stoffen, binnenklimaat, trillingen en geluid, machine veiligheid, etc. in industrie, overheid en zorg.

Klik hier om meer over Egbert van der Waal te lezen.

Monique Boogerd

Specialist fysieke belasting, Human factors & Ergonomie adviseur

Zij is gespecialiseerd in het uitvoeren van objectieven onderzoeken m.b.t. het functioneren van mensen in werksituaties. Zij voert valide onderzoeken uit, geeft praktische adviezen, en geeft enthousiaste trainingen en voorlichtingen. Haar kracht ligt vooral in het combineren van deze twee gebieden.

Haar visie is: werk is een onderdeel van de fysieke conditie en houdt de medewerker in balans als werk en medewerker op elkaar zijn afgestemd.

Klik hier om meer over Monique Boogerd te lezen.

Dirk Faber

Veiligheidskundige, Arbodeskundige & Veiligheidsadviseur ADR

Dirk werkt al vele jaren als veiligheidskundige, Arbodeskundige en veiligheidsadviseur ADR voor bedrijven uit alle sectoren.

  • Hoger veiligheidskundige
  • Veiligheidsadviseur
  • Professional op het gebied van arbeidsomstandigheden

Klik hier om meer over Dirk Faber te lezen.