Onze deskundigen

Adviesgroep Mens & Werk bestaat uit 12 deskundige zelfstandige ondernemers die per 1 januari 2010 hun krachten hebben gebundeld. Dat betekent dat zij vanuit zelfstandigheid tezamen een breed pakket van diensten aanbieden op het gebied van gezondheid, veiligheid en welzijn.

Alle 12 deskundigen hebben veel ervaring opgedaan bij arbodiensten en/of andere organisaties en hebben dan ook veel te bieden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze alle 12 goed draaiende zelfstandige ondernemingen hebben weten op te bouwen.  Door kennis en ervaring te bundelen, kunnen de 12 deskundigen nog meer voor u betekenen!

Wilt u meer weten over De Adviesgroep Mens & Werk, neem gerust contact op met 1 van de 12 deskundigen en wij komen graag een keer bij u langs.

Arbeid & Welzijn

Mieke Kok

MSc. Consulent 'Psyche en Werk'

Mieke werkt sinds 1986 in de hulp- en dienstverlening t.a.v. werk en psychische en/of psychosociale klachten. Zij heeft als coach, psychologisch consulent en als therapeut dan ook ruime ervaring opgedaan in het begeleiden van individuen en van groepen. Haar motto is: Werk helpt bij herstel van psychische klachten. Werk geeft onder andere betekenis aan het leven en vergroot bovendien de eigenwaarde en het zelfvertrouwen. 

Klik hier om meer over Mieke Kok te lezen.


Marjan de Jong 

Registerpsycholoog NIP: Arbeid & Organisatie

Marjan haar ervaringen bij een arbodienst zijn rijk en gevarieerd. Zij heeft er twaalf jaar gewerkt. Eerst vooral als onderzoeker, maar daarna ook als coach/psycholoog van leidinggevenden, werknemers en teams.

Sinds 2009 heeft ze een eigen praktijk en is ze haar focus steeds meer gaan richten op het behandelen en begeleiden van mensen met (werk gerelateerde) psychische klachten.

Haar motto is: Plezier werkt beter.

Klik hier om meer over Marjan de Jong te lezen.

Linda du Bois-Oekas

NMI Gecertificeerd Mediator, Conflictbemiddelaar

Linda is gespecialiseerd in bemiddeling en re-integratie bij arbeidsconflicten en familiekwesties. Als gecertificeerd NMI (rechtbank)mediator heeft zij al veel conflicten van uiteenlopende aard tot een oplossing weten te brengen. Haar belangrijkste uitgangspunten hierbij zijn: Respect en Vertrouwen.

Klik hier om meer over Linda du Bois-Oekas te lezen.