Wij geloven dat werknemers in een veilige en gezonde werkomgeving beter presteren en gelukkiger zijn.

Introductie

Adviesgroep Mens & Werk bestaat uit 12 deskundige zelfstandige ondernemers die per 1 januari 2010 hun krachten hebben gebundeld. Dat betekent dat zij vanuit zelfstandigheid tezamen een breed pakket van diensten aanbieden op het gebied van gezondheid, veiligheid en welzijn.

Alle 12 deskundigen hebben veel ervaring opgedaan bij arbodiensten en/of andere organisaties en hebben dan ook veel te bieden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze alle 12 goed draaiende zelfstandige ondernemingen hebben weten op te bouwen. 
Door kennis en ervaring te bundelen, kunnen de 12 deskundigen nog meer voor u betekenen!

Wilt u meer weten over De Adviesgroep Mens & Werk, neem gerust contact op met 1 van de 12 deskundigen en wij komen graag een keer bij u langs!

Mission Statement

Gezonde mensen die plezier in hun werk ervaren zitten beter in hun vel, zijn prettiger collega’s, zijn minder vaak ziek en leveren zo een positieve bijdrage aan de collegialiteit, het werkklimaat en de werkprestaties.
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.       Onze activiteiten

Adviesgroep Mens & Werk

(06) 11 30 88 77

FrançoisHaverschmidtwei 2

8914 BC Leeuwarden  

 info@adviesgroepmensenwerk.nl

Kernwaarden

Authenticiteit, (eigen) verantwoordelijkheid, duidelijkheid, openheid, respect en veiligheid.